Loading…

Moltrup Løbeklub 8-ball halvmarathon 08. Oktober kl. 09:00

Update Diplom kan hentes her.

Så er der halvmarathon løb igen i Moltrup Løbeklub.
Den 08. Oktober 2017 kl 09:00 løber vi nedenstående blå rute (3,2km) og derefter røde rute (2,1km) 4 gange (8 runder ialt), hvilket svarer til en halv marathon.

Start er ved den røde prik "Her står du", der er P-pladser hele vejen fra hvor Krejselvej og Kokærvej mødes og ind til skoven.
krejsel blaa og roed rute
Vi løber forbi depotet 8 gange, tilmelding er nødvendig da vi maksimalt kan være 40 personer.
Pris for forplejning er 75kr, men er du medlem af dansk halvmarathon klub http://www.danskhalvmarathonklub.dk/ kan du slippe med 50kr.
Betaling foregår via mobilepay til 50804947 (Mikael Winther), husk at skrive dit navn, og om du ønsker medalje (inkluderet i prisen)

Forplejning:

Som minimum: Slik, chips, vand, cola
Løbet er et Cannonball, du står selv for tid, husk uret må IKKE være på autostop, der vil være medalje (hvis du bestiller den minimum 5 dage inden løbet)
Diplomer kan hentes på moltrup.net efter løbet.
Ved aflysning af selve løbet tilbagebetales beløbet, ellers ikke. Startnr. kan ikke overføres til andet løb. Og man kan ikke overdrage startnr. til en anden løber. Disse "strikse" regler gør at prisen på løbet kan holdes nede, det skal kun lige løbe rundt ;-)

Der løbes på eget ansvar, dette bekræfter man ved tilmelding.

Løbet overholder regelerne for Dansk Halvmarathon Klub, og Klub 100 halvmarathon.

Startliste: (B - betalt . M - medalje . A - afbud)

1 - Mikael Winther  (BM)

2 - Heine Worm (BM)

3 - Claes Adel (BM)

4 - Peter Olander

5 - Rikki Laursen (BM)

6 - Anne Marie Harbo (A)

7 - Hans Renkwitz (BM)

8 - Sten Hymøller (BM)

9 - Mette Hesselvig (BM)

10 - Leif Hesselvig (BM)

11 - Helle Jensen (BM)

12 - Claus Skjold Qvist Christensen (BM)

13 - Hanne Villadsen (BM)

14 - Bent Thomsen (BM)

15 - Charlotte Steenskov (B)

16 - Rikke Rødgaard (B)

17 - Bo Darling (B)

18 - Dorthe Ludvigsen (B)

19 - Karen Gad Svendsen (B)

20 - Jens Gade (B)

21 - 

Rutebeskrivelse:
Fra Start/Depot løbes til venstre ned af blå sti, og skiltene og de blå prikkede træer følges hele vejen rundt, den samløber med rød sti et stykke af vejen, se kortet ovenfor, der vil træer og skilte være både blå og røde, når man kommer hen til depotet igen, vendes om, og der løbes ligeud direkte ned af rød sti, og til højre for enden af skoven, hvor den løber sammen med blå sti et stykke vej. Vær særlig opmærksom på skiltningen når blå og rød sti deles, her kan man sagtens løbe forkert...

Skoven er "en smule mudret" i i vest og nordvest enden, men man burde umiddelbart kunne løbe udenom (græskant/skovbund) de værste steder, hvis man ikke tåler mudder, det er der dog ingen garanti for på dagen.