Loading…

Erfaringer fra tilflyttere

Erfaringer fra tilflyttere...


Som i de fleste provinsbyer så vil dit hus altid blive omtalt som f.eks. Andersens gamle hus...
- det er ikke ment som nogen fornærmelse, men bare et historisk faktum :-)
Der er faktisk også visse undtagelser, som f.eks. hvis man bor på Stationen eller på Møllen.
(Også selv om der ikke har været station eller mølle der i flere generationer ;-) )

Hvis man ønsker et godt socialt netværk i sognet, er der rig mulighed, for det, ved at der er mange foreninger, og fælles arrangementer.

Så jo mere man deltager i de forskellige foreninger, og deres aktiviteter, des hurtigere kommer man ind i sognet, som en del af fællesskabet, hvis det er det man ønsker.

Der er rig mulighed, for at deltage i de fleste sportsgrene, boglige debat forumer, og deslignede, Så man er ikke tvunget til at drage ind til Haderslev, for at kunne dyrke sine interesser.

Der er gode løbe og hundelufter stier, cykelruter og selv margueritruten går tværs igennem sognet. 

Ifølge krak er der 3,8km til Sct. Severin skole i Haderslev, med cykelsti hele vejen. 3,8km til Føtex. 4km til Haderslev Centrum (Gågaden). Det kan næsten ikke blive meget mere centralt, uden at være i byen.

Dine naboer vil altid være behjælpelige med bl.a. at fylde skrald i din affaldsspand og tømme din postkasse i ferien, for at forhindre indbrud.

Sydenergi har fibernet i hele sognet, og der er nu ikke noget der kan slå en rigtig 60/60 Mbit/s internet forbindelse. Alle tilmeldte husstande får minimum en 100mbit fiber forbindelse lagt ind fra starten, desuden er der både TV og telefoni vha. selvsamme fiber.

Hvis du er medlem af en forening i Moltrup Sogn, og gerne vil have lidt gratis reklame, arrangementer i kalenderen, billeder af tourneringer eller lign. så læs vejledningen her.

Kontakt Mikael Winther hvis du har yderligere erfaringer / gode råd du gerne vil dele.