Loading…

Moltrup Løbeklub 8-ball halvmarathon 2. Juli kl. 10:00

Update:Dimplom kan hentes her

Medaljerne er bestilt, der er shoppet til depotet, ruten bliver lige gennemløbet en gang mere senere, og vi glæder os til at se Jer på søndag! :-)
Husk at der er et par hundrede  meter fra p-pladsen på nyhavevej til starten ved depotet, så kom i god tid, husk solcreme på dagen, der er ikke megen skygge på ruten.

Så er der halvmarathon løb i Moltrup Løbeklub.
Den 2. Juli 2017 kl 10:00 løber vi følgende rute 3 gange, hvilket svarer til en halv marathon.

https://www.endomondo.com/routes/946215231

Vi løber forbi depotet 8 gange, tilmelding er nødvendig da vi maksimalt kan være 40 personer.
Pris for forplejning er 75kr, men er du medlem af dansk halvmarathon klub http://www.danskhalvmarathonklub.dk/ kan du slippe med 50kr.
Betaling foregår via mobilepay til 50804947 (Mikael Winther), husk at skrive dit navn, og om du ønsker medalje (inkluderet i prisen)

Forplejning:

Som minimum: Slik, chips, vand, cola
Løbet er et Cannonball, du står selv for tid, husk uret må IKKE være på autostop, der vil være medalje (hvis du bestiller 5 dage inden løbet)
Diplomer kan hentes på moltrup.net efter løbet.
Ved aflysning af selve løbet tilbagebetales beløbet, ellers ikke. Startnr. kan ikke overføres til andet løb. Og man kan ikke overdrage startnr. til en anden løber. Disse "strikse" regler gør at prisen på løbet kan holdes nede, det skal kun lige løbe rundt ;-)

Der løbes på eget ansvar, dette bekræfter man ved tilmelding.

Løbet overholder regelerne for Dansk Halvmarathon Klub, og Klub 100 halvmarathon.

Startliste: (B - betalt . M - medalje . A - afbud)

1 - Claes Adel  (BM)

2 - Mikael Winther. (BM)

3 - Sten Hymøller (BM)

4 - Kim Hedegaard (BM)

5 - Søren Thim (BM)

6 - Morten William Pedersen (BM) (A)

7 - Esben Dige (BM)

8 - Charlotte Locht (BM) (A)

9 - Rikki Laursen (BM)

10 - Hans Renkwitz (BM)

 

 

Rutebeskrivelse:
Fra Start/Depot løbes ind af Nyhavevej helt hen til skovkanten, og til Venstre op i nordenden af øvelsesområdet, dvs. mod uret rundt. I vestenden af øvelsesområdet løbes lige ud, ind i skoven, dernæst ned til venstre i første kryds og tilbage ud på grusvejen. Derfra ned forbi depotet igen, og ind af Nyhavevej igen, denne gang drejes der kort efter til Højre ned i sydenden af øvelsesområdet, følg grusvejen hele vejen rundt, med uret, lige over alle kryds, indtil depotet nås ved Nyhavevej igen. Ruten løbes 3 gange.