Loading…

Nyt fra MIF

Nyt fra MIF
Gymnastikopstart, Tennis, Bordtennis, Borgerspisning...

Gymnastikopstart

Så starter en ny gymnastiksæson i M.I.F.

Vi er i bestyrelsen utrolig glade for, at vi igen i år kan tilbyde forskellige spring og gymnastikhold. Vi vil gerne takke Vera Brun for en utrolig flot indsats igennem de sidste 10 år som leder for damegymnastik under M.I. F. Vera har valgt at stoppe som leder for damegymnastik. Hun overdrager pladsen til Caroline Moos.

Vi kan i år også tilbyde spring og gymnastikhold for piger og drenge i aldersgruppen fra 0. kl. og opefter, et gymnastikhold for de 3 til 6 årige samt et mor og barn hold. Pris for en gymnastiksæson er kr.250

Tak til Caroline, Annette, Ditte og Mathilde fordi I har tid og lyst til at sørge for, at der er mulighed for, at børn og voksne kan gå til gymnastik i Moltrup.

 

Læs herunder trænernes egen beskrivelse af deres hold og dato for opstart:

 

Damegymnastik:

 

Damegymnastik fortsætter.

 Mange tak til Vera Bruun for hendes indsats til MIF over de sidste 10 år.  

Jeg har sagt Ja til at tage en tur som aerobic/gymnastik/motion instruktør på hendes hold.

Der er sæsonstart kl. 18:30 tirsdag den 25. September.

Jeg vil lægge vægt på at vi bevæger os til noget godt musik i forskellige tempo og får rørte os.

 Jeg glæder mig til at møde jer.

 

Mvh

Caroline Moos

Tlf.:26297730

 

 

 

Pige og drengehold fra 0.kl.:


Hej alle friske gymnastik piger og drenge!

Vi starter et gymnastikhold op i Moltrup igen i år. Der er sæsonstart kl. 16:30-17:30 onsdag d. 26. september. Så kom og se om det er noget for dig! Vi både springer, styrketræner og arbejder med nogle små gymnastikserier (rytmisk gymnastik). Træningen vil ligge hver onsdag fra kl. 16.30 til 17.30. Alle fra 0. klasse og opefter er mere end velkomme – tykke, tynde, brede og smalle, drenge og piger  Jeg glæder mig til at vi ses!

Mvh. Ditte Rasmussen, 17 år

Tlf.:20868415

 

 

Børnegymnastik for de 3 til 6 årige.

 

Hej piger og drenge i alderen 3 til 6 år. Kom og vær med til gymnastik i år. Vi skal lege og lave gymnastik. Det bliver så sjovt! Du skal komme ned i gymnastiksalen hver tirsdag fra kl. 17.00 til 18.00. Du vil sikkert møde nogle kammerater fra børnehaven og helt sikkert også få nogle nye venner. Jeg glæder mig meget til at se dig og få en sjov gymnastiksæson med dig!

Der er sæsonstart tirsdag den 25. september kl. 17:00 – 18:00

 

Mvh.

Annette Jacobsen

Tlf.: 26833027

 

 


 

Nyt fra Tennis i M.I.F.

 

Har du lyst til at spille tennis i M.I.F. kan du stadig nå det endnu. Kontakt: Sonny Ravn på tlf.:60177425 og hør nærmere.

 

 

 

 

 

 

Nyt fra Bordtennis i M.I.F.

 
Er du frisk på bordtennis?

Bordtennis starter igen her i efteråret, i Moltrup skoles gymnastiksal.
Hver mandag fra kl. 18.30.

Du kan melde dig til hos "Julle" (Julius Carstensen) på Tlf. 74528082 eller 29808201.
Julle vil her informere om opstartsdato.
Kontingent 250 kr for hele sæsonen. 

Få meldt dig til, du kommer i form og får med garanti et godt grin.

 

 

 

 


Borgerspisning i M.I.F.

 

M.I.F. indbyder igen til borgerspisning.

 

Fredag den 5. oktober kl. 19.00 i Moltrup Forsamlingshus.

 

Kom og vær med til en hyggelig aften, hvor vi hygger os og spiser god mad. Meld dig til på hjemmesiden ww.moltrupsogn.dk

. eller ring til Lene Steinhólm på tlf.: 22527262 senest den 30. september 2012.

 

Betaling sker ved indgangen og prisen er: 50 kr pr. voksen og børn under 12 år 25 kr. Børn under 5 år er gratis.

Øl, vin og vand kan købes til fornuftige priser.

 

Vi glæder os til en hyggelig aften.

 

Bestyrelsen i M.I.F.

 

 



 
 
 

 
 
 
 
 
 
En sensommerhilsen fra MIF

Den skønneste sensommer er over os her i skrivende stund, det må betyde en dejlig efterårssæson med bla. gode aktiviteter i Moltrup idrætsforening. For mig betyder efterårets komme, at jeg som suppleant i bestyrelsen har overtaget Thomas Nutalls formandspost, idet Thomas er flyttet til Århus. Det glæder jeg mig til sammen med de øvrige Bestyrelsesmedlemmer Lene Steinhólm og Karin Rasmussen. 
Forandringer vil ikke være så store, idet bestyrelsens arbejde er bygget op over, at I ude i sognet kommer med ideer, vi kan søsætte. 
Vores arbejde, vil udover at være paraply organisation for de mange sportslige tiltag, der er i sognet, være primus motor funktion for sociale arrangementer som feks. Borgerspisningen, hvor vi kan få knyttet nogle bånd mellem hinanden. 

Vi vil i Bestyrelsen gerne lægge op til større samarbejde og en konkretisering mellem foreningerne her i sognet, således at vi alle får større synlighed og gennemslagskraft. Moltrup sogn er et eldorado af ideer, initiativer og muligheder, som alle skal kende til og have lyst til at bruge. 
Derudover vil et tættere samarbejde mellem foreningerne være en platform for at kunne bytte ydelser, dermed ment, hvis f.eks. skytteforeningen har et arrangement kan de spørge fodboldafdelingen om hjælp, og omvendt kan fodboldafd. spørge om hjælp til et børnestævne el. Lign. 

Derudover sætter vi et nyt tiltag igang med en frivillighedsfest, en fest hvor vi hylder og anerkender de frivillige trænere mm. Vi vil være bedre til at påskønne den store frivillige indsats der bliver udført til gavn for alle vores børn eller os selv. Denne fest vil løbe af stablen een gang om året. Det glæder vi os til. 

Et helt personligt ønske for sognet er en fællesskitur ... Flere kender måske konceptet fra Vilstrup eller Øsby sogne, hvor de med stor succes drager en kæmpe flok afsted. Skituren skal være for store og små. Jeg vil på et senere tidspunkt indkalde til møde hvor ildsjælen og primus motor i Vilstrup, Hanne Lene Haugaard vil komme og fortælle om deres erfaringer. Hvis det har nogen interesse kan i allerede nu henvende jer til mig på mail. Jeg tænker, det kan blive en succes der binder bro over alder og interesser. 

Tak til Vera Bruun, der desværre nu stopper som leder af kvindegymnastikken i MIF. Vera har gennem 10 år haft en trofast skare af sportslige kvinder der har nydt hendes kompetencer indenfor gymnastikken. Det er kvinder som Vera der giver liv i vores lille samfund. 
Veras hold bliver overtaget af Caroline Moos.

Tak til Thomas Nutalls for hans indsats som formand i MIF, og vi ønsker Thomas held og lykke i hans fremtidige liv. 



Med venlig hilsen 
På vegne af den positive MIF forening
Inga Lykke