Loading…

Opskrift fra borgerspisning 30/09 2011

Kyllingefilet på cremet porrebund

4 personer

4 kyllingefileter (ca. 500 g)

2 store porrer

3 dl kaffefløde

150 gr. bacon i tern

2 dl hønsebouillon

3 spsk. Maizena jævner lys

Salt og peber

25 g revet mozzarellaost

Rens porrerne, og skær dem i tynde skiver. Svits baconen på en tør pande.

Tilsæt derefter porrer, og svits det hele i et par minutter.

Tilsæt bouillon og fløde og kog blandingen op. Sovsen jævnes og kommes i et ildfast fad.

Brun hurtigt kyllingefileterne på begge sider. Læg dem i fadet. Krydr med salt og peber.

Sæt fadet midt i en 200 grader varm ovn i 20-30 min. Drys osten over når der mangler ca. 10 min.

Mærk på kødet, om det lige føles fast. Stik evt. med en kødnål og se, om saften er klar og ikke rosa.

Ris:

4 dl ris

6 dl vand

1 tsk. salt

Kogetid: Se pakken

Salat:

½ Icebergsalathoved

1 dl små ekstrafine ærter

8 små cherrytomater

1/3 agurk

2 slags dressing (store flasker)

Salathoved, tomater og agurk skæres i mindre stykker. De frosne ærter blandes i salaten

Madbisserne i Moltrup - Borgerspisning - 30. september 2011