Loading…

OBM Udvalget

OBM-Udvalget - Oplysninger til Borgerne om Moltrup Sogn

Vores primære opgave er at udbrede kendskabet til Moltrup Sogn, og vore aktiviteter og projekter, til såvel de lokale medier og de landsdækkende hvor dette giver mening.

Sidder du inde med noget information om ting der sker i sognet, som du gerne vil fortælle om, søger opbakning til, eller gerne vil i kontakt med andre omkring, så kontakt os i OBM udvalget.

Siden August 2009 har OBM udvalget arbejdet med at få etableret en hjemmeside for sognet, siden er tænkt som en oplysnings central hvor du som indbygger kan få oplysninger om hvad der sker i dit lokalsamfund.

Gruppen har gennem flere møder forsøgt at skabe en side der fremstår professionel og udad til fremstår som en god indgangsvinkel til vores sogn.

Siden er også tænkt som en guide for ny tilflyttere, en side med alle oplysninger de skulle komme til at bruge, det være sig oplysninger om skole forhold, affaldsregioner og genbrugs pladser. Denne side skal også være en

mulighed for de mange foreninger til at komme ud til alle beboerne i sognet, det skal være muligt for alle beboere at finde de oplysninger de skal bruge et sted.

 

OBM-udvalget består af 5 personer og på sigt skal der involveres personer fra alle foreningerne så billeder og lignende fra de mange arrangementer i sognet kan blive offentlig tilgængelige og give flere interesse for vores sogn.

Siden er ligeledes tænkt som et oplysnings site for folk der overvejer at flytte til, der er mange unge der søger nærområdet omkring Haderslev og de skal naturligvis se hvor meget Moltrup Sogn har at byde på. Vi er ikke bare en klat på vejen mod Motorvejen, vi er faktisk et aktivt lokal samfund og et dejligt sogn.

 

Billeder fra sidste møde i OBM udvalget:

12112009037   12112009039